Hotel del Tarter

Ctra. N-II El Tarter AD100 Canillo Principado de Andorra.
Tel. +376 80 20 80 Fax +376 80 20 81 reserves@hoteldeltarter.com

El Cirque du Soleil torna a Andorra a l’estiu 2014

Durant els mesos de juliol i agost tornarem a comptar amb un espectacle inèdit de la mà de la companyia circense més prestigiosa a nivell mundial. El Cirque du Soleil repeteix experiència i torna a programar un espectacle creat en exclusiva per a Andorra.

Scalada Mater Natura és el nom d’aquest nou espectacle que durant l’estiu 2014 es representarà un total de 17 vegades al llarg dels mesos de juliol i agost. Serà una representació totalment nova, que tindrà en la naturalesa el principal fil conductor de la història, i s’inspirarà en elements i referents d’Andorra. És important recordar, que com ja va succeir en any passat, aquest espectacle només es podrà veure a Andorra durant les 5 setmanes en què estan programades les funcions.
Com a novetats, aquest estiu l’escenari serà molt més espectacular, amb més de 19 metres d’altura, i abans de l’inici de les funcions es programarà animacions prèvies per fer més amena l’espera de l’inici de la funció.

Si sou fans del Cirque du Soleil , no us podeu perdre aquest espectacle a l’aire lliure .
Les funcions tindran lloc tots els dimarts , dijous, divendres i dissabtes del 05 de juliol al 2 d’agost.
Consulteu ja els nostres paquets d’hotel més Cirque du Soleil, amb d’entrades assegudes i garantides per veure la companyia canadenca en viu i en directe.

[wc_button type= »danger » url= »http://www.hoteldeltarter.com/hotel-i-entrades-cirque-soleil-andorra/?lang=ca » title= »Paquet Bàsic: hotel + entradas » target= »self » position= »float »]Paquete Bàsic: hotel + entrades[/wc_button]

[wc_button type= »danger » url= »http://www.hoteldeltarter.com/paquet-comfort-cirque-du-soleil/?lang=ca » title= »Paquet Comfort: hotel + Entrades + Sopar » target= »self » position= »float »]Paquet Comfort: hotel + Entrades + Sopar[/wc_button]

Per a més informació o reserves, no dubteu en contactar-nos a: reserves@hoteldeltarter.com